Onze selectie aan rodenticiden

Control


Gepelde haver voor een uitzonderlijke opname, zelfs in deaanwezigheid van concurrerend voedsel. Voor gebruik in en om gebouwen. Tegen muizen (Mus musculus), bruine ratten (Rattus norvegicus).

 

Rodan Overdose


 Tegen bruine ratten en huismuizen binnen en buiten gebouwen. Lokaas op basis van volle tarwekorrels, zeer aantrekkelijk.

 

Rastop Super vlokken


Tegen bruine ratten en huismuizen in en rond gebouwen, zeer smakelijk mengsel van tarwevlokken en tarwekorrels. De vlokken bieden een aantrekkelijk alternatief voor concurrerende voedingsmiddelen.

 

Murin Facoum Pasta


Vet en smeuig lokaas, alom bekend bij de professionelen. Zeer krachtig anticoagulans, zeer werkzaam tegen bruine ratten, zwarte rattenen huismuizen, één enkele opname kan voldoende zijn. De specifieke samenstelling zorgt voor een optimale opname.Toegelaten voor gebruik in en rond gebouwen en vuilnisbelten. Het product is voorgedoseerd in porties van 12 g,

 

Strong BRF

Tegen zwarte ratten, bruine ratten en huismuizen, in en rond gebouwen. Deze granenmengeling wordt vooral gewaardeerd door zwarte ratten, maar biedt ook uitstekende resultaten in de strijd tegen bruine muizen en ratten.

 

Bron: www.biosix.eu